Case

Langer thuis wonen in eigen stad. Hoe doe je dat?

Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam is een Rotterdamse woningcorporatie die al ruim 35 jaar dé woonspecialist is voor ouderen in de stadsregio Rotterdam. Ze staan midden in de Rotterdamse samenleving met een ‘no nonsens, handen uit de mouwen’ mentaliteit. De komende jaren willen ze graag de ouderen Rotterdammer in hun eigen stad houden door 2000 extra woningen te realiseren. Aan Goddard Agency de vraag om draagvlak te creëren voor de aanpak van SOR.

Onze aanpak

Hoe sluiten we medestanders, projectontwikkelaars, investeerders en stakeholders aan om samen met hen geschikte woningen te realiseren voor senioren met een kleine portemonnee. Samen zijn we de uitdaging aangegaan en hebben SOR ontzorgt met met alle communicatie rondom de bouwplannen. En met succes! Partners zijn aangesloten, bewoners zijn geïnformeerd en de eerste woningen worden op dit moment gerealiseerd.

No items found.
No items found.
No items found.
Uitdaging
Hoe sluiten we partners aan om de ambitie voor 2000 woningen te realiseren?
Oplossing
Met een doordacht marketingplan en een 8-delige documentaire reeks met Sander de Kramer hebben we de juiste aandacht weten te realiseren en zijn ondertussen de eerste woningen een feit.
Services
Onderzoek, Strategie, Concept, Branding, Content, DTP, Projectbegeleiding, Campagnebeheer, Social Media, Webdesign
Overig werk

Bekijk ook onze andere samenwerkingen.

Alle cases
LinkLink